Флудилка 2014 (3 часть)

Информация, которая утратила актуальность

Re: Флудилка 2014

Сообщение Alex » Пт окт 03, 2014 3:34 pm

Актер Пореченков поддержал сепаратистов и сфотографировался с Царевым
Артист заявил, что в Украине ущемляют русскоязычных.

Известный российский актер и телеведущий выступил в поддержку сепаратистов. Комментарий артиста опубликовало издание Известия.

Пореченков заявил, что не поддерживает политику Украины, "которая вместе со своими западными коллегами решила таким образом "разредить" русскоязычное население Новороссии".

При этом, во всех бедах актер винит США. События в Украине Пореченков считает войной между Россией и Соединенными Штатами, которым, по его мнению, не выгодно, что Россия "стала за последнее время зоной стабильности".

Пореченко заявил, что в будущем не против сыграть в кино роль "ополченца" и сообщил о планах вскоре посетить подконтрольные сепаратистам территории.

В сети также появилась фотография Пореченкова с экс-регионалом, ныне "спикером парламента Новороссии" Олегом Царевым.
http://korrespondent.net/ukraine/342724 ... s-tsarevym
Вложения
Alex
Гражданин Галактики

Благодарил (а): 876 раз.
CB позывной: Алекс/315LR001
Р/л позывной: UT4USA
Автомобиль: KIA

Сообщение ocelot » Сб окт 04, 2014 10:51 am

Soyer, lavrenty - дякую за вітання!

Андрюха писал(а):Знайшов ТЗ і зразу відпали питання про автоадаптер до Алана-42 і їзду з вудкою 2,5 м. :D

Взагалі то вона в мене 3.5 метри над велом (на радіоаматорський діапазон 21 мгц), зараз для сб вкоротив, автоадаптера нажаль немає, думаю щось ліпити, оскільки штатний акумулятор важкий, а кабель до антенни що стирчить до гори - незручно коли станція на плечі а кабелю потім вниз йти, вже було що від’єднався і тягнувся за мною, добре що водій автівки що обганяв мене підсказав...

Pilot писал(а):про это? :)

Так, такий, тільки виглядає дуже страшно, потертий і обвішаний усіляким сміттям (чим страшніше виглядає вел тим меньше шансів що вкрадуть).

Андрюха писал(а):Є ідея: для економії батарейок можна поставити "дінамку" на колесо ;)

Думаю над таким варіантом, оскільки сб портативку заживити не проблема, вона потребує якихось 25-50 мА струму в режимі прийому, а от кв трансивер - десь 360 мА на прийом (
Але більшість динамок для велів дуже слабкі, + нормальні лише ті що замінюють собою втулку - вимагають переспицювати колесо - швидко не поставиш і не зміниш.

Коли мандрував в Карпати (1500 км велом), то використовував сонячну батарею розкладену на велобаулі (десь 0.4А 16В), але не завжди сонечко...
https://dl.dropboxusercontent.com/u/502 ... C_0181.jpg

Prof писал(а):Є краща ідея: встановити мотор-колесо (ну з контролером, батареями і т.і.) та DC-DC конвертер для живлення Алану від бортової мережі, що певно буде мати 36V або 48V. :P

Електровел штука гарна, але покищо мене не дуже влаштовує, з не над важким акумулятором у нього запас ходу - 15-40 км. Знаю народ обвішувався батареями й 100+ км ходу отримував, але то вже дуже важко виходить. Тай заряджати його в мандрівці буває ніде. Для мене велосипед це велосипед, а електровел то вже інший транспортний засіб, з своїми плюсами і мінусами, і дещо іншим використанням.

Alex писал(а):Актер Пореченков поддержал сепаратистов и сфотографировался с Царевым

Нічого дивного, як на мене там всіх щонайменьше останні років вісім виховують в ненависті до України і всього українського... :(
ocelot

Благодарил (а): 4 раз.
CB позывной: Оцелот
Р/л позывной: UR3CTA

Сообщение Prof » Сб окт 04, 2014 1:43 pm

ocelot писал(а):Коли мандрував в Карпати (1500 км велом)

:o
Знімаю капелюха. :hatsoff: :good:

ocelot писал(а):Електровел штука гарна, але покищо мене не дуже влаштовує, з не над важким акумулятором у нього запас ходу - 15-40 км. Знаю народ обвішувався батареями й 100+ км ходу отримував, але то вже дуже важко виходить. Тай заряджати його в мандрівці буває ніде. Для мене велосипед це велосипед, а електровел то вже інший транспортний засіб, з своїми плюсами і мінусами, і дещо іншим використанням.

Ну, виходячи в з вищепроцитованого про Крапати, мій камент був явно недоречним. Я теоретично розглядав малопотужний електровел для міста, де за сприятливу погоду можна було б їздити, комбінуючи педалі та мотор в довільних режимах пропорціях, хоч сто відсотків на моторі. Особливо допоміг би мотор вгору, навіть якщо він в режимі допомоги педалям, а не повністю тягне сам. Тут і фізичне навантаження, і в контексті економії пального був би сенс. Але якось лячно через неготовність водіїв помічати двоколісних на дорозі. Інакше додати CO2 пневматичний пістоль по сцобаках і можна їхати.
Prof
Почетный гражданин

Благодарил (а): 282 раз.
CB позывной: Professor

Сообщение Майке » Пн окт 06, 2014 1:09 pm

Alex писал(а):Актер Пореченков поддержал сепаратистов и сфотографировался с Царевым
Артист заявил, что в Украине ущемляют русскоязычных.

Девочка в красном ниче такая :hatsoff:
У любви нет религии, у Бога нет нации, у меня нет BMW.
Майке
Постоялец

Благодарил (а): 47 раз.
CB позывной: Майке

Сообщение Майке » Пн окт 06, 2014 1:10 pm

Prof писал(а): Інакше додати CO2 пневматичний пістоль по сцобаках і можна їхати.

:good:
Майке
Постоялец

Сообщение Тарас » Пн окт 06, 2014 2:37 pm

О кошак подтянулся! Где пропал то? и в вотсаппе тебя не видать...
OPTIM- 778 + SIRIO PERFORMER 5000
Тарас
Постоялец

Благодарил (а): 126 раз.
CB позывной: Боксер
Р/л позывной: нет

Сообщение Prof » Пн окт 06, 2014 3:48 pm

Майке писал(а):
Prof писал(а): Інакше додати CO2 пневматичний пістоль по сцобаках і можна їхати.

:good:

Кстати, если что непонятно - не стесняйся спрашивать, мы переведем. Ну и пщщпду-tranlate тоже помогает. ;)
Prof
Почетный гражданин

Благодарил (а): 282 раз.
CB позывной: Professor

Сообщение вадим » Вт окт 07, 2014 4:56 am

А я в выходные попал! Поехал в Уфу, повидать сослуживца, посетить пару музеев. Подьехал к музею-объявка, что не работают. Курбан (храни их Господь!) Байрам, праздник мусульман, органичился встречей с другом, посещением IKEA. Что заметил, там исчезли с прилавков ртутные "энергосберегающие" лампочки, только светодиодные. Обратно перед паромом у Камы попал в жуткий туман. Сколько лет говорят о постройке моста через Каму и Буй-только паромы. :D
вадим
Путешественник

Благодарил (а): 51 раз.
CB позывной:

Сообщение Майке » Вт окт 07, 2014 5:54 am

Ну и Буй с этими паромами :lol: Вадик :hatsoff:

Геноцвале :hatsoff: :friends:
Майке
Постоялец

Сообщение Майке » Вт окт 07, 2014 5:56 am

Просыпаемся и машем. Пора день начинать. :beach:
Майке
Постоялец

Пред.След.

Вернуться в Архив